Link: Saint Herman of Alaska Monastery in Platina, California, USA

Welcome to the Saint Herman Monastery, Platina, California

Saint Herman of Alaska Monastery in Platina, California, USA

10 Beegum Gorge Rd, Platina, CA 96076, USA

Red Bluff, CA, to St Herman’s Monastery in Platina, CA

California Highway 36

Hydesville, CA, to St Herman Monastery in Platina

California Highway 36

HERE – Red Bluff

HERE – Platina

HERE – Platina

California Highway 36 on a motorcycle

California Highway 36 on a motorcycle

Pilgrimage to St Herman of Alaska Monastery in Platina, California, USA

Advertisements

Video: Hörsaalvortrag mit Klaus Kenneth an der TU Chemnitz, Deutchland

http://edelweissofmyheart.wordpress.com

EDELWEISS OF MY HEART

Hörsaalvortrag mit Klaus Kenneth an der TU Chemnitz,

Deutchland, 04.02.2015

Klaus Kenneth, Deutschland – Musiker, Sprecher, Reisender und Schriftsteller. 12 Jahre verbrachte er damit, die Welt zu bereisen und Religionen zu entdecken. Hinduismus, Buddhismus, die tibetischen Religionen, verschiedenste Drogen, Kommunismus, Atheismus, indianische Spiritualität, Okkultismus und sogar Satanismus erlebte er hautnah. Die Zeit seiner Suche bescherte ihm einen reichen Erfahrungsschatz, aber auch zahlreiche Abenteuer.

Am 04.02.2015 war auf Einladung der Hochschul-SMD an der TU Chemnitz zu Gast und hielt einen fesselnden Vortrag über sein beeindruckendes Leben.

http://www.klauskenneth.com

KLAUS KENNETH

Μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης: Ένας άθεος Χίππυς συναντάει την Ορθοδοξία κι ο Ουρανός ανθίζει ╰⊰¸¸.•¨* Συνέντευξη στον Αρχιμανδρίτη π. Αμβρόσιο Γκουρβέλο – Λύχνος TV

http://atheistsmetorthodoxy.wordrpess.com

ATHEISTS MET ORTHODOXY

4248_spanoudakis02.jpg

Μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης:

Ένας άθεος Χίππυς συναντάει την Ορθοδοξία κι ο Ουρανός ανθίζει

╰⊰¸¸.•¨*

Συνέντευξη στον Αρχιμανδρίτη π. Αμβρόσιο Γκουρβέλο

23 Νοεμβρίου 2013 – Λύχνος TV

Ο Έλληνας Μουσικος & συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης αρχικά σπούδασε κλασική κιθάρα. Αρχικά ασχολήθηκε με την μουσική ποπ, αλλά αργότερα συνέχισε τις κλασικές σπουδές του στην Ακαδημία του Würzburg με τον Bertold Hummel και αργότερα στην Αθήνα με τον Κωνσταντίνο Κυδωνιάτη. Αργότερα ασχολήθηκε με τη βυζαντινή μουσική. Έχει κυκλοφορήσει αρκετούς προσωπικούς δίσκους και έχει γράψει τραγούδια που ερμήνευσαν διάφοροι καλλιτέχνες. Η μουσική του Σπανουδάκη χαρακτηρίζεται από τις ροκ, κλασικές και βυζαντινές μουσικές επιρροές του.

Γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1948 στην Αθήνα και από μικρή ηλικία η μουσική ήταν το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής του. Σαν παιδί, ασχολήθηκε με τη κλασική μουσική (κιθάρα και θεωρία) με τον καθηγητή Χαράλαμπο Εκμεκτσόγλου. Έπειτα, ως έφηβος στη δεκαετία του ’60 και του ’70, έπαιζε μπάσο και πλήκτρα σε κάποια συγκροτήματα στην Αθήνα, στο Παρίσι και τελικώς στο Λονδίνο, όπου έζησε αρκετά χρόνια και ηχογράφησε τους πρώτους του δίσκους.

Δισκογραφία

1970 – Beautiful Lies (Γαλλία)

1974 – Looking Back (Ελλάδα)

1977 – Στον Πρώτο Μουσικό

1977 – MARAN ATHA

1977 – Η συντροφιά του Νέστορα

1978 – Τα χρώματα της Ίριδος / Προμηθέας σε δεύτερο πρόσωπο

1982 – Άγγελος

1984 – ΕΔΩ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

1985 – 7 ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ

1985 – Πέτρινα Χρόνια

1986 – KONTRAMPANTO

1987 – KAΘ´ΟΔΟΝ

1988 – Η φανέλα με το 9

1988 – Πινγκ Πονγκ

1988 – Ω Γλυκύ μου έαρ

1988 – ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

1989 – TANIRAMA

1989 – ΔΥΟ ΒΗΜΑΤΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΜΜΟ

1989 – PING PONG

1990 – ΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ

1990 – ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ

1991 – Άντε γειά

1991 – ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

1992 – ΕΠΑΦΗ

Πηγή: Wikipedia

Klaus Kenneth: Les Démons, Mère Thérésa et moi – Vidéo

http://franceofmyheart.wordpress.com

FRANCE OF MY HEART

Klaus Kenneth: Les Démons, Mère Thérésa et moi

Après une enfance très difficile, Klaus a cherché la vérité dans l’hindouisme et le bouddhisme. Il a fini par rencontrer mère Thérésa à Calcutta qui lui a dit de chercher dans son cœur. Là il a trouvé…

Video – Klaus Kenneth, Germany: Born to Hate, Reborn to Love – From Hippies, atheism, Hinduism, Buddhism & Protestantism to Orthodoxy

http://atheistsmetorthodoxy.wordpress.com

ATHEISTS MET ORTHODOXY

Klaus Kenneth, Germany: Born to Hate, Reborn to Love

From Hippies, atheism, Hinduism, Buddhism & Protestantism to Orthodoxy

Facebook: St Herman of Alaska Monastery in Platina, California, USA ╰⊰¸¸.•¨* California Highway 36

https://www.facebook.com/pages/St-Herman-of-Alaska-Monastery/245439212243550

Facebook:

St Herman of Alaska Monastery

in Platina, California, USA

╰⊰¸¸.•¨*

California Highway 36

California Highway 36 on a motorcycle

Pilgrimage to St Herman of Alaska Monastery in Platina, California, USA

10 Beegum Gorge Rd, Platina, CA 96076, USA

Red Bluff, CA, to St Herman’s Monastery in Platina, CA

California Highway 36

Hydesville, CA, to St Herman Monastery in Platina

California Highway 36

HERE – Red Bluff

HERE – Platina

HERE – Platina

 

 

Video – Klaus Kenneth, Γερμανία: Όταν ένας Χίππις συναντάει την Ορθοδοξία – Ρεπορτάζ για τη ζωή του

https://hippiesmetorthodoxy.wordpress.com

http://romancatholicmetorthodoxy.wordpress.com

ROMAN CATHOLICS MET ORTHODOXY

HIPPIES MET ORTHODOXY

Klaus Kenneth, Γερμανία:

Όταν ένας Χίππις συναντάει την Ορθοδοξία

Ρεπορτάζ για τη ζωή του